banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Şanlıurfaspor Haliliye haber

Suphi Çiçek hayatını kaybetti

Eğitimci olan ve sendikal faaliyetlerde uzun süre çalışmalar yapan Suphi Çiçek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde müdürlük ve Daire başkanlığı görevlerini sürdürdü. Anı zamanda Önder ŞAnlıurfa İl Başkanlığını da yaparak STK faaliyetlerinde bulunan Suphi Çiçek kalp krizi geçirerek vefat etti.

Ani vefatından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar mesaj yayınladı. Güplınar: "Büyükşehir Belediyemizde uzun yıllar boyunca daire başkanlığı görevinde bulunan eğitimci ve sendikacı Suphi Çiçek'in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Suphi Çiçek'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekânı cennet olsun."

Merhum Çiçeki'in naaşı bugün Bozova ilçesine bağlı ŞEyhler köyünde defnedilecektir. Merhuma Allahran rahmet ailesine başsağlığı dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.