Türkiye 2 DEAŞ'lıyı Hollanda'ya İade Etti

Türkiye Barış Pınarı Harekatıyla sonrasında gözaltına aldığı DEAŞ Üyesi teröristleri vatandaşı olduğu ülkelere iade etmeye devam ediyor. son olarak İçişleri Bakanlığı, Hollanda Vatandaşı olan iki teröristi ülkelerine iade edildiğini açıkladı.

Türkiye 2 DEAŞ'lıyı Hollanda'ya İade Etti

Türkiye İçişleri Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, Türkiye'nin iki Hollandalı teröristi kendi ülkesi olan Hollanda'ya iade ettiğini söyledi. 

İ.işleri Bakanlığı, “Yabancı teröristlerin iadesi devam ediyor. Bu bağlamda, bugün iki Hollandalı ulusal terörist Hollanda'ya sürüldü, ”dedi 

Bakanlık terör örgütünün adından söz etmese de Suriye'de gözaltına alınan DAEŞ üyelerini ve ailelerini ele alma sorunu ile mücadele ediyor 

Ankara, yabancı Avrupalı ​​teröristlerin ülkelerine geri gönderilmesi gerektiğini savunurken, birkaç Avrupa ülkesi teröristlerin red ediyor.