ÖSYM Başkanı Ali Demir Şanlıurfa'da

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi. Ayağının tozuyla Şanlıurfa’nın tarihi mekanı Balıklıgöl ve Hz. İbrahim’in (as) doğduğu mekanları gezdi.

ÖSYM Başkanı Ali Demir Şanlıurfa'da
Harran Üniversitesinde bölge Üniversitelerin rektörleriyle bir araya gelen ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir toplantı gerçekleştirecek.

 

Toplantıdan önce Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Milletvekili Abdülkerim Gök, AK Parti İl Başkan Yardımcıları M. Uryan Arusoğlu ve Cemil Çadak’la üniversite sosyal tesislerinde bir süre görüştü.



Gece saat 11 sularında Şanlıurfa’ya geldiği ve Balıklıgöl’ü gezdiğini belirten ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir; “Tarihi ve manevi mekanlar insana huzur veriyor. Gerçekten gezilmesi ve görülmesi gereken bir şehir Şanlıurfa” dedi.
Ömer ASLAN / www.balikligol.com