banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi Viranşehir Sudan Ankara Keçiörengücü Asger Sorensen

Valilikte il spor güvenlik kurulu toplantısı yapıldı

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Hasan Şıldak Başkanlığında gerçekleştirildi.

Başlayan ligler ve müsabakalar ile ilgili Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Başkanlığında, futbol takım yöneticileri ve kurum amirlerinin katılımıyla İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye’nin en genç şehri Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek tüm organizasyonlarda güvenlik konularının detayları ile ele alındığı toplantıda Vali Hasan Şıldak, “Şanlıurfa’mız her alanda huzurun ve güvenin adresi olarak anılmaya devam edecektir. Bu konuda hassasiyetimizi sürdürüyoruz. Her tür spor branşında düzenlenecek organizasyonlarda da bu şekilde olacaktır. Sporda esas amaç kişinin kendisini fiziki olarak geliştirmesi ve yeteneklerini keşfetmesidir. Biz gençlerimizin sporda da tamamen bu doğrultuda yoğunlaşması için gerekli tüm altyapı hizmetlerini aksama yaşanmaksızın sunacağız. Kurumlarımıza talimatlarımızı vererek ilgili takım ve spor yöneticilerimize de hassasiyetimizi ilettik” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.