banner2
Öne Çıkanlar Ankara Keçiörengücü Mehmet Tahir Güllüoğlu Diogo Alexis Rodrigues Coelho Özçakmak Astor Enerji Şanlıurfaspor Bakan Selçuktan yüz yüze sınav açıklaması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcularından büyük başarı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcularından Yusuf Boz, U11 ve U13 Türkiye Güreş şampiyonasında U11 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken Wushu Kung-fu Şampiyonası Avrasya Kupası'nda ise Hasan Hüseyin Gündoğdu Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Ordu’da düzenlenen U11-U13 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcusu Yusuf Boz, U11 26-30 kilogram kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Minderde gösterdiği performansla rakiplerini birere birer deviren Boz, altın madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Edirne'de düzenlenen 7. Balkan Wushu Kung-fu Şampiyonası Avrasya Kupası'nda ise Hasan Hüseyin Gündoğdu, Tao Dao shu stilinde Türkiye ikincisi oldu. Her zaman spora ve sporculara destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcuları başarıdan başarıya koşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.