banner2
Öne Çıkanlar Yayladağıspor Semih Karadeniz Mondihome Kayserispor İdris ERTUŞ kimdir İdris ERTUŞ atandı

Nihat Çakır: Urfa’da sporseverler üç maymunu oynuyor

Şanlıurfaspor’un geleceği belirsizliğini korurken, kulübün eski başkanlarından Nihat Çakır, sporseverlerin sessizliğine ve yerel yönetimlerin duyarsızlığına tepki gösterdi.

Kulübün geleceği belirsizliğini korurken, sporseverlerin sessizliği ve yerel yönetimlerin duyarsızlığı dikkat çekiyor. Eski kulüp başkanlarından Nihat Çakır, Salih Şansal'ın Şanlıurfaspor ile ilgili yaptığı paylaşıma yorum yaparak duruma tepki gösterdi.

Nihat Çakır, “ Urfa’da sporseverler üç maymunu oynuyor: görmedim, işitmedim, bilmiyorum” diyerek sporseverlerin sessizliğini eleştirdi. Çakır, her şeyi görüp duyan ve bilen sporseverlerin korkudan sessiz kaldığını belirtti.

- İktidar Vekilleri ve Yerel Yönetimlerin Sessizliği

Çakır, iktidar vekilleri ve Şanlıurfa Valisi’nin, yerel seçimlerdeki hezimetin etkisiyle sessiz kaldığını ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı ekonomik sebepleri bahane ederek duruma müdahale etmiyor. İlçe belediyeleri ise yukarıdan gelecek emirleri bekliyor.

- Taraftar Gruplarının Sessizliği
Bir zamanlar belediye binası önünde tezahürat yapan taraftar gruplarının sessizliği de dikkat çekiyor. Eskiden Şanlıurfaspor'a destek veren taraftarlar, şimdi duruma tepki göstermiyor.

- Astor Enerji Sponsorluğunu Çekti
Yerel yöneticilerin Şanlıurfaspor'a mesafeli durması, mevcut sponsor Astor Enerji’nin de aile kararı alarak kulüpten uzaklaşmasına neden oldu. Bu gelişme, kulübün finansal durumunu daha da zorlaştırdı.

- Yeni Başkan Adayları Yok
Şanlıurfaspor’un hükmü verilmiş ve ipini çekecek gönüllü birine ihtiyaç duyuluyor. Ancak şehirde, bu göreve talip olan kimse yok. Başkan adaylarının çıkmaması, kulübün geleceğini daha da belirsiz hale getiriyor.

- Transfer Dönemi ve Gelecek Endişesi
Transfer dönemindeki negatif yorumlar tartışma yaratabilir. Çakır, “Küçük Başkan, 2. yarının ilk maçına kadar takımı sorunsuz götürebilirse tebrik edilmeli ve eleştiriler geri çekilmeli” dedi. Ancak mevcut durumun Giresunspor ve Altay gibi olmasından korkuluyor.

Nihat Çakır, Şanlıurfaspor'un Giresun ve Altay gibi bir sonla karşılaşmasından endişe ediyor. "Formasını giydiğim ve başkanlığını yaptığım takımın içine düştüğü duruma kimsenin yorum yapmaması düşündürücüdür" diyen Çakır, mevcut durumun üzüntü verici olduğunu belirtti.

Eski Başkan Nihat Çakır'dan Sert Tepki:“Urfa’da sporseverler üç maymunu oynuyor” (RHA AJANS )

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.