banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Urfa Haberleri Sanlıurfa Haberleri Diyarbakır Sanlıurfa Haber

Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer oldu

Galatasaray'ın Milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Portekiz’in Benfica takımına transfer oldu.

Benfica'nın yaptığı açıklamaya göre, 25 yaşındaki oyuncu gece saatlerinde Lizbon'a giderek 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

GALATASARAY'DAN KEREM'E TEŞEKKÜR

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'na teşekkür mesajı yayınladı: "Galatasaray forması altında geçirdiğin süre boyunca birlikte yaşadığımız tüm güzel anılar ve kazandığımız başarılar her zaman kalbimizde özel bir yer tutacak ve unutulmayacak. ❤️ Kulübümüze verdiğin tüm emek ve özveri için teşekkür ediyor, kariyerindeki yeni yolcuğunda başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun" 

Kerem Aktürkoğlu, 2029 yılına kadar Benfica forması giyecek.

Benfica'nın Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a 11 milyon euro, bonuslarla 12 milyon euro tutarında bir tutar teklif ettiği belirtildi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada: "Profesyonel futbolcumuz Muhammed Kerem Aktürkoğlu’nun transferi konusunda Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD, şirketimize net 12.000.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD elde edeceği transfer bedelinin kârının %10'unu sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi. 

Anahtar Kelimeler:
Kerem AktürkoğluBenfica
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.