banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valiliği Urfa Haber Martin Vitik Mbolula Türkiye Aile Sağlığı

Karaköprü Belediyespor'un Başkanı Murat Cevheri istifa etti

Yeniden Refah Partisi'nden Karaköprü Belediyesi encümen üyesi seçilen ve 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Karaköprü Belediyespor'un başkanlığına getirilen Murat Cevheri, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Cevheri, yaptığı basın açıklamasında, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinin 2. Lig'e yükselen Karaköprü Belediyespor'un sahipsiz kalmaması için başkanlığa aday olduğunu ve büyük umutlarla görevi üstlendiğini belirtti. Ancak, Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin tutarsızlığı ve destek vermemesi nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadığını ifade etti.

Cevheri, Başkan Çiftçi ile defalarca görüşmelerine rağmen takımın sahiplenilmesi ve desteklenmesi konusunda bir ilerleme kaydedemediklerini vurguladı. "Türkiye'de birçok ilin hayali olan 2. Lig'de bulunmaya düşman zihniyet ile bir arada yaşamanın üzüntüsünü yaşarken, inanılmaz bir hayal kırıklığını da bir arada yaşamanın acısını hissettim," dedi.

Karaköprü Belediyespor'un umutlarının ve hayallerinin çalınmasına göz yumamayacağını belirten Cevheri, 300 bin nüfuslu ilçenin 2. Lig'e çıkmış takımının umutlarının çalınmasının kendisini ziyadesiyle üzdüğünü ifade etti. Spora ve sporcuya bakış açısının çok kötü olduğunu belirten Cevheri, takımın küme düşürülme çabası içinde hatta kapatılma düşüncesi olduğunu gördüğünden dolayı istifa ettiğini açıkladı.

Murat Cevheri, "Çok sevdiğim Karaköprü Belediyespor Kulüp başkanlığından istifa ediyorum. Bundan sonraki süreçte Karaköprü Belediyespor kulübüne başarılar dilerim," diyerek açıklamasını sonlandırdı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.