banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Van Kenan Poleo İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo Yolbaşı

Karaköprü Belediyespor kampı tamamladı

TFF 2. Lig temsilcisi Karaköprü Belediyespor yeni sezon öncesi Erzurum’da yaptığı kamp çalışmalarını tamamladı

2024-2025 sezonunda tarihinde ilk defa TFF 2. Ligde mücadele edecek olan Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor, sezona yoğun bir tempoyla hazırlanıyor. Şanlıurfa’da tesislerinde çalışmalara başlayan kırmızı siyahlı ekip daha sonra Erzurum Palandöken’de kampa girdi.

Teknik Sorumlu İbrahim Ülüm yönetiminde yoğun bir kamp dönemi geçiren Karaköprü temsilcisi 10 günlük kampı tamamlayarak Şanlıurfa’ya döndü. Kampın son günü bir değerlendirme yapan Teknik Sorumlu Ülüm, akademi mantığıyla genç bir oluşum içerisinde olduklarını ve bunun yanında yeni transferlerle takımı güçlendirdiklerini kaydetti.

Teknik Sorumlu Ülüm, “Burada gençlerin de bir şeyler başarabileceğini ve buradan çıkıp büyük takımlara gidebileceğini göstermek istiyoruz. Artık gençlerimiz rahatlıkla Karaköprü Belediyespor’un kapısından rahatlıkla girip burada şans bulabiliyor. 10 günlük kampımız bizim açımızdan verimli geçti. Hazırlık maçlarında da takımımızın durumunu gördük ve artık kampımızı tamamladık. Şanlıurfa’da hazırlıklarımıza devam edeceğiz, bunun yanında transfer çalışmalarımız da sürüyor” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Erzurum kampı süresince Suudi Arabistan ekibi Al Hazam, Tokat Belediye Plevnespor, Elazığspor ve Artvin Hopaspor ile hazırlık maçları oynadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.