banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Şanlıurfa Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Ankara Keçiörengücü

Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri imzayı attı

Öte yandan En-Nesyri için Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun katılımıyla imza töreni düzenlendi. Faslı yıldız 5 yıllık sözleşmeye imza atttı.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada: "Kulübümüzün Sevilla’dan kadrosuna kattığı Faslı golcü oyuncu Youssef En-Nesyri, kendisini 5 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza töreninde Asbaşkanımız Acun Ilıcalı ve Sportif Direktörümüz Mario Branco da açıklamalarda bulundu. Başkanımız Ali Y. Koç ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz de törende yer aldı" denildi. 

Hoş geldin

Fenerbahçemize hoş geldin Youssef En-Nesyri Kulübümüz, Youssef En-Nesyri’nin transferi için kendisi ve kulübü Sevilla FC, S.A.D. ile anlaşmaya vardı. Faslı golcü oyuncu kendisini 5 yıllığına sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Youssef En-Nesyri’ye ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçemize hoş geldin’ diyor, 

Anahtar Kelimeler:
Youssef EnNesyri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.