banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Şanlıurfaspor Haliliye haber

Altay 1 - 2 Karaköprü Belediyespor

2. Lig Beyaz Grup 8. hafta maçında Karaköprü Belediyespor, İzmir Atatürk Stadyumu’nda Altay’a konuk oldu. Sezonun ilk galibiyetini arayan Karaköprü Belediyespor, zorlu mücadeleden 2-1 galip ayrılarak kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maça Hızlı Başlayan Karaköprü Belediyespor Üstünlüğü Ele Geçirdi

Karşılaşmanın henüz 4. dakikasında İbrahim Halil Talay’ın attığı golle Karaköprü Belediyespor, deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, Altay ikinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başladı ancak bu hamleler istenilen sonucu vermedi.

İkinci Yarıda Gelen Gol Karaköprü’yü Rahatlattı

Karaköprü Belediyespor, ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle oyuna ağırlığını koydu. 63. dakikada oyuna giren Mustafa Berk Özköroğlu, 72. dakikada attığı golle farkı 2’ye çıkararak takımını rahatlattı. Altay, bu gole 3 dakika sonra Yunus Sarıkaya’nın golüyle karşılık verse de, geri kalan dakikalarda eşitliği sağlayamadı.

Karaköprü Belediyespor Kritik 3 Puan Aldı

Altay’ın tüm çabalarına rağmen Karaköprü Belediyespor, sahadan 2-1 galip ayrıldı ve puanını 5’e yükseltti. Bu galibiyetle birlikte düşme hattındaki rakipleriyle puanını eşitleyen Karaköprü Belediyespor, 8 maç sonra galibiyetle tanışarak moral buldu. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.