banner2
Öne Çıkanlar Ankara Keçiörengücü Mehmet Tahir Güllüoğlu Ak Parti Şanlıurfa nın Karaköprü İlçesi belediye başkanı aday adayları belli oldu. Diogo Alexis Rodrigues Coelho Özçakmak Astor Enerji Şanlıurfaspor

Necmettin Sağlam: Gençler için Mücadeleye Devam

Eyyubiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Eyyübiyeli gençlere hizmet etmek için yola devam kararı aldığını duyurdu.

2014 yılında Eyyübiye Belediyesi'nin kurulmasında önemli bir rol oynayan Necmettin Sağlam, doğup büyüdüğü, evlendiği ilçesi için gençlere yönelik projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Sağlam, 1990'lı yıllarda Milli Gençlik Vakfı'ndaki hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulduğunu belirterek, gençleri uyuşturucu ve terörden uzak tutmak için büyük çaba sarf ettiğini ifade etti.

-Ak Evler Projesi ve Başarıları

Sağlam, Ak Evler projesinin bu duygularla ortaya çıktığını ve bugün Ak Evler’den yetişen yüzlerce şampiyon sporcu olduğunu gururla dile getirdi. Çalışmalar sırasında bazen zorluklarla karşılaştıklarını, ancak şampiyon gençleri gördüklerinde azimlerinin arttığını vurguladı.

-Siyaset Dışındaki Öncelikler

Necmettin Sağlam, önceliğinin siyaset yapmak olmadığını, gençlere yönelik çalışmalar yapmayı ve projeler üretmeyi amaçladığını belirtti. Eyyübiye halkının yapılan projeleri iyi bildiğini ve her zaman yanlışın karşısında durduklarını ifade etti. Sağlam, insan olmanın gereği olarak zaman zaman duygusal ve öfkeli hareket edebildiklerini, ancak bu süreçte dostlarının hatırlatmalarıyla daha dikkatli olmaları gerektiğini fark ettiklerini söyledi.

-Haksızlığa Karşı Dururken Gençleri Unutmayacağız

Gençlere ve ilçeye olan sözünü unutmayacağını vurgulayan Sağlam, duygusal ve öfkeli çıkışlara yer olmadığını belirtti. Mehmet Kuş başta olmak üzere, üzdüğü veya incittiği arkadaşlarından helallik istedi.

-Felsefesi ve Geleceğe Yönelik Vizyonu

Necmettin Sağlam, temel felsefelerinin Peygamber Efendimiz'in (sav) “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” hadisi doğrultusunda olduğunu belirterek, başarının Allah'tan, çalışmanın ve gayretin ise kendilerinden olduğunu ifade etti.

Başarılı projeleri ve gençlere yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Necmettin Sağlam, Eyyübiye halkına hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.