banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi Viranşehir Sudan Ankara Keçiörengücü Asger Sorensen

Kasım Gülpınar, Kendisi adına yapılan açıklamalardan rahatsız

Gülpınar’a yakın çevrelerden alınan bilgilere göre, Gülpınar bu açıklamalardan ve spekülasyonlardan rahatsızlık duymaktadır. Kendisinin görüşlerini yansıttığı iddia edilen açıklamaların hiçbirinin, gerçekte kendi düşüncelerini ve duruşunu temsil etmediği vurguladı.

Gülpınar, yaşanan süreçle ilgili olarak yalnızca tek bir açıklamada bulunmuş ve bu açıklamasında şunları söylemiştir: “Halka rağmen siyaset olmaz. Halk bizi nerede görmek istiyorsa orada olacağız.” Bu sözleriyle Gülpınar, halkın iradesinin kendisi için her şeyden önce geldiğini vurgulamış ve siyaset yapma biçiminde halkın istek ve taleplerini ön planda tuttuğunu açıkça ifade etmiştir.

Ancak bu açıklamanın dışında ortaya atılan tüm söylem ve iddiaların, Gülpınar’ın düşünce yapısıyla ya da siyasi duruşuyla hiçbir ilgisi olmadığı, yakın çevresi tarafından net bir şekilde dile getirilmiştir. Gülpınar’ın, adının spekülasyonlara karıştırılmasından rahatsız olduğu ve bu tür yaklaşımların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Özellikle bu süreçte, Gülpınar’ın adına yapılan açıklamaların hiçbir resmi dayanağı olmadığını ve kamuoyunun bu tür haberlere itibar etmemesi gerektiğini ifade eden yakın çevresi, Gülpınar’ın tek sözünün halka yönelik yaptığı bu açıklama olduğunu yineledi. Gülpınar’ın açıklamasındaki bu duruş, halkla olan bağını ve siyaset anlayışını bir kez daha ortaya koymaktadır.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.