banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfaspor Balıklıgöl Urfa Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm dünyada gıptayla takip ediliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millî Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada, “İnsansız hava araçlarında yakaladığımız ivme sadece dost ve kardeş halklar tarafından değil, tüm dünyada gıptayla takip ediliyor. Biliyorsunuz bu alanda dünyanın ilk 3-4 ülkesinden biriyiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Millî Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni’ne katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnsansız hava araçlarında yakaladığımız ivme sadece dost ve kardeş halklar tarafından değil, tüm dünyada gıptayla takip ediliyor. Biliyorsunuz bu alanda dünyanın ilk 3-4 ülkesinden biriyiz. Avrupa’dan Asya’ya, Afrika’dan Orta Doğu’ya 50’yi aşkın ülkede bizim şirketlerimizin ürettiği Türk SİHA’ları kullanılıyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sistemler sistemi olarak geliştireceğimiz 'Çelik Kubbe' projemizi inşallah tüm unsurlarıyla hayata geçireceğiz. Birilerinin demir kubbesi varsa bizim de çelik kubbemiz olacak” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.