banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor Diyarbakır Belediye Gaziantep

Başkan Gülpınar: İşçi alımlarımız şeffaf olacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek geçici işçiler, çekilen kurayla belirlendi. Noter huzurunda gerçekleşen kura çekilişinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, referansla işçi alımını kaldırdıklarını belirterek, “Herkes müsterih olsun, işçi alımlarımız her zaman şeffaf olacak” dedi.

Ahlaklı Belediyecilik anlayışıyla ‘İsraf, Yolsuzluk ve Torpil’in’ önüne geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın talimatlarıyla, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere alınacak olan 128 personel kura ile belirlendi.

Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleşen kura çekimine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Genel Sekreter yardımcıları Oğuz Cesur Ali Ekber Asker, ilgili daire Başkanları, 7’inci Noter sorumluları ile iş başvurusunda bulunanlar katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, iş başvurusunda bulunan vatandaşlarla birlikte kura çekti. Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan kura çekiminde; son sistem teknoloji ile noter huzurunda şeffaf bir şekilde asil ve yedek isimler kura ile tek tek belirlendi.

8 bin 579 kişinin müracaat ettiği iş başvurusunda; 83 şoför, 18 güvenlik ve 32 yardımcı eleman olmak üzere 128 kişi 4 aylık süre içerisinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapacak.

Referansla işçi alımlarını kaldırdıklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, ‘’Şanlıurfa’da birçok alışkanlıkları değiştirmek için biz gayret edeceğiz. Öncelikle bize güvenin şeffaf ve adaletli bir şekilde bu süreci yöneteceğiz, Hak hukuk adalet, diyeceğiz bugün burada bir başlangıç oldu, bundan böyle tüm işçi alımlarımızı ilan edeceğiz, noter huzurunda çekeceğiz, herkes hakkına razı olacak" dedi.

Bugün çekilen kura sonucu isimleri bellirlenenlerin listeleri belediyemiz Web sayfasında yayımlanacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.