banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor Diyarbakır Belediye Gaziantep

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı İlhami Günbegi oldu

AK Parti İl Başkanlığı için genel merkeze çağrılan Orhan Çelik, Mehmet Yavuz, Abdullah Barut Ve İlhami Günbegi ile yapılan görüşmeler sonunda İlhami, Günbegi yeni başkan olarak olarak açıklandı.  

AK Parti'de merakla beklenen  Şanlıurfa İl Başkanı belli oldu. Ankara'ya parti genel merkezine çağrılan 4 isim arasından yapılan değerlendirmede yeni İl Başkanı İlhami Günbegi oldu.

Başkan Günbegi ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı: Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensibi ile Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak atandım. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Erdoğan’a, şahsıma emanet ettikleri bu onurlu ve kutlu görev için şükranlarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.