banner2
Öne Çıkanlar Ankara Keçiörengücü Diogo Alexis Rodrigues Coelho Özçakmak Haliliye ilçesini son dakika kadroya alınması

Zehir tacirlerine geçit yok

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek suçlulara göz açtırmıyor. Son yapılan iki operasyonda, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda toplamda 4 kilo 350 gram skunk maddesi ele geçirildi ve olayla bağlantılı olduğu belirlenen dört kişi gözaltına alındı.

Emniyet güçleri, uzun süren teknik ve fiziki takiplerin ardından belirlenen adrese düzenledikleri baskında 2 kilo 150 gram skunk maddesi ele geçirdi.
Operasyon sırasında evde bulunan iki şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü.


İkinci operasyon ise, kent merkezine yakın bir bölgede gerçekleştirildi. Yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde, bir araç içerisinde uyuşturucu madde taşındığı tespit edildi. Ekipler, düzenledikleri operasyonla aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada 2 kilo 200 gram skunk maddesi ele geçirildi ve araçtaki iki şahıs gözaltına alındı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.