banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Türkiye Celalettin Güvenç Sanlıurfa Haberleri büyükşehir

Siverek'te silah ve mühimmat ele geçirildi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen “Silah, Mühimmat Kaçakçılığına Karşı” operasyonlar kapsamında, Siverek ilçesinde ruhsatsız silah bulundurduğu tespit edilen bir kişi yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ekiplerinin yürüttüğü operasyon sonucunda, Ö.G. isimli şahsın evinde yapılan aramalarda önemli miktarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Operasyona, Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin ortak çalışmasıyla gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda, (2) adet kaleşnikof piyade tüfeği, (10) adet kaleşnikof şarjörü, (7) adet G3 piyade tüfeği şarjörü, (197) adet piyade tüfeği fişeği ve (23) adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Yakalanan şahsın silah ve mühimmat kaçakçılığı ile bağlantılı olduğundan şüpheleniliyor ve konuya ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Operasyon kapsamında ele geçirilen silah ve mühimmatın incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderildiği öğrenildi. Gözaltına alınan Ö.G.’nin ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.