banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Urfa Haberleri Diyarbakır şuski EXİMBANK

Seyir halindeki tırdan kepçe düştü

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde meydana gelen ilginç bir olay, büyük bir tehlikenin ucuz atlatılmasını sağladı.

Olay, Haliliye ilçesi çevre yolu üzerinde, GAP Vadisi yakınlarında yaşandı. Seyir halindeki bir tırın üzerinde taşınan kepçe, henüz bilinmeyen bir nedenle yola düştü. Olay, trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde meydana geldi. Şans eseri, bu ciddi olayda herhangi bir kaza yaşanmadı ve can kaybı olmadı.

Kazanın ardından olay yerine hemen güvenlik güçleri ve karayolu ekipleri sevk edildi. Ekipler, yola düşen kepçeyi kaldırmak ve trafik akışını normale döndürmek için yoğun bir çaba sarf etti.

Kepçenin yola düşmesiyle çevre yolunda trafik bir süre aksadı. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde meydana gelen bu olay, yolda seyir halinde olan sürücüler arasında kısa süreli bir panik yarattı. Ancak, yetkililerin hızlı müdahalesi sayesinde trafik kısa sürede kontrol altına alındı ve akış normale döndü.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.