banner2
Öne Çıkanlar Ankara Keçiörengücü Mehmet Tahir Güllüoğlu Diogo Alexis Rodrigues Coelho Özçakmak Barış Pınarı Harekatı Haliliye ilçesini

Şanlıurfa'da toplu taşıma kart uygulaması kalkıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi' ne bağlı BELSAN A.Ş., toplu taşımada kullanılan iki binişlik kartlarla ilgili önemli bir duyuru yaptı. Yapılan açıklamada, 1 Ağustos 2024 tarihinden itibaren toplu taşıma otobüs sürücülerinin araç içinde iki binişlik kart satışı yapmayacağı bildirildi.

Yeni uygulama ile birlikte, iki binişlik kartlar artık yalnızca Toplanma Merkezlerindeki gişelerden ve Urfa Kart bayilerinden temin edilebilecek. BELSAN A.Ş., bu değişikliğin, toplu taşımada hizmet kalitesini artırmayı ve kart erişimini daha düzenli hale getirmeyi amaçladığını belirtti.

Ayrıca, yolcuların temassız kredi kartları ile toplu taşıma hizmeti almaya devam edebilecekleri duyuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.