banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi Viranşehir Sudan Niksar Ankara Keçiörengücü

Şanlıurfa'da Silahlı ve Bıçaklı Kavga: 3 Ölü

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde meydana gelen üzücü olayda ölü sayısı artmaya devam ediyor. İmam Keskin Mahallesi karşısında çıkan silahlı, bıçaklı ve sopalı kavga sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi. Yaralanan 2 kişinin ise hayati tehlikesi devam ediyor.

Olay, geçtiğimiz akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında tartışmanın büyümesi sonucu patlak verdi. İlk etapta sözlü başlayan tartışma, kısa sürede yerini şiddetli bir çatışmaya bıraktı. Kavga esnasında taraflar arasında silah, bıçak ve sopalar kullanıldı. Olay yerine hızla intikal eden güvenlik güçleri, çatışmayı kontrol altına almayı başarsa da ne yazık ki üç kişi hayatını kaybetti.

Yaralanan 4 kişinin ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından acil olarak hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgilere göre, yaralıların durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

Güvenlik güçleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayın faillerinin tespiti ve yakalanması için bölgedeki güvenlik kameraları inceleniyor ve görgü tanıklarının ifadeleri alınıyor.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.