banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Ceylanpınar Hilvan Siverek Nar kavşağı

Şanlıurfa'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik sürdürülen faaliyetler kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

Siverek ilçesinde, ruhsatsız silah bulundurduğu tespit edilen M.A.A. isimli şahsın evine, Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ve Siverek Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

Operasyon sırasında, M.A.A.'nın evinde yapılan aramalarda çeşitli kaçak silah ve mühimmat ele geçirildi. Aramalarda bir adet ruhsatsız uzun namlulu silah, bir adet ruhsatsız tabanca, bir adet kurusıkı tabanca, bir adet uzun namlulu silah şarjörü, iki adet tabanca şarjörü, 28 adet uzun namlulu silah fişeği ve 57 adet tabanca fişeği bulundu.
Gözaltına alınan M.A.A., ilçe Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.