banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Şanlıurfaspor Haliliye haber

Şanlıurfa'da fuhuş çetesi çökertildi

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen üç aylık detaylı çalışmalar sonucunda, zor durumda olan kadınları tehdit, baskı ve şiddet yoluyla fuhşa zorladıkları tespit edilen bir çete çökertildi.


Şanlıurfa'da zorda kalan kadınları zorla ve tehditle fuhuşa zorlanan çete polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla çökertildi.Operasyonla 6 mağdur kadın kurtarılırken, olayla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı.


Yapılan operasyonlarda, mağdur kadınları fuhuşa teşvik eden, aracılık yapan, yer temin eden ve çaresizliklerinden yararlanarak fuhuş yaptıran 9 şüpheli gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 7'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.Operasyon kapsamında 6 mağdur kadın kurtarılarak güvenli yerlere sevk edildi.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 22 saat önce

Yetimlere yoksullara yardım yapan hayırseverlere sivil toplum kuruluşlarına tesekkurler