banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Urfa Haberleri Diyarbakır Sanlıurfa Haber şuski

Şanlıurfa'da Feci Kaza: 1 Ölü, 10 Yaralı

Şanlıurfa'nın Akçakale yolu Harran yol çatında meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Akçakale yolu üzerinde, Harran yol çatında gerçekleşti. Henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan bir otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan iki kişi, bulundukları yerden savruldu. Olay yerinden geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine, bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleri, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi.

İlk müdahale sırasında, kazada ağır yaralanan bir kişi, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yolcu ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden yaralı olarak çıkarıldı. Yaralı, sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazanın ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri, bölgeyi güvenlik çemberine aldı ve trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kaza nedeniyle Akçakale yolunda trafik bir süreliğine tek şeritten ilerledi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.