banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi Kripto FETÖ Haliliye Belediyesi Viranşehir Sudan

Şanlıurfa'da Baraj Gölünde 2 Kişi Boğuldu

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, serinlemek amacıyla Atatürk Baraj Gölü' ne giren iki kişi boğularak hayatını kaybetti. 17 yaşındaki Vedat Akbaş ve 31 yaşındaki İbrahim Çiftçi, serinlemek için girdikleri gölde boğuldu.

Olay, öğle saatlerinde Bozova ilçesi yakınlarındaki Atatürk Baraj Gölü'nde meydana geldi. İddiaya göre, Vedat Akbaş ve İbrahim Çiftçi, sıcak havadan bunalarak serinlemek amacıyla göle girdi. Bir süre sonra, ikisinin de suda çırpındığını gören çevredekiler durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları arama çalışmaları sonucunda Akbaş ve Çiftçi'nin cansız bedenlerine ulaştı.

Güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, olay yerinde geniş çaplı incelemeler yaptı. Cenazeler, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.