banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Urfa Haberleri şuski Bozova Belediye

Şanlıurfa'da aranan 6 şüpheli şahıs yakalandı

Şanlıurfa il genelinde gerçekleştirilen huzur ve güven operasyonunda, çeşitli suçlardan aranan 6 şüpheli şahıs yakalandı.Evrakları eksik olan 13 araç sürücüsüne ceza uygulandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, huzur ve güvenliğin sağlanması, asayişi bozan olayların önlenmesi, suçların tespiti ve suçluların yakalanmasına yönelik il genelinde geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.


Yapılan denetimlerde toplam 14 bin 958 kişi, 2 bin 651 araç ve 149 motosiklet kontrol edildi. Ayrıca, 17 park ve bahçe de güvenlik güçlerinin denetiminden geçirildi.

Yapılan kontroller sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonlar sırasında 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1,87 gram narkotik madde ele geçirildi.

Ayrıca, yapılan denetimlerde 13 araç ve sürücüsüne çeşitli trafik ihlallerinden dolayı cezai işlem uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin devam edeceğini ve halkın huzur ve güvenliği için her türlü tedbirin alınmaya devam edileceğini belirtti.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.