banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor Diyarbakır Belediye Gaziantep

BELSAN, GAP havaalanı ve cezaevi seferlerini başlattı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım hizmetlerine yeni bir sefer ekleyerek vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmaya yönelik adımlarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan otobüsler günde üç kez Şanlıurfa Havalimanı ve cezaevi arasında karşılıklı sefer düzenleyecek.

SEFER SAATLERİ VE GÜZERGAH

Yeni seferler, sabah 08:00, öğle 12:00 ve akşam 16:00 saatlerinde BELSAN A.Ş’ye ait şehir içi toplu taşıma aracı Şanlıurfa’dan hareket ederek, havalimanına ve ardından Cezaevine ulaşacak. Aynı şekilde, dönüş seferleri 09:00, 13:00 ve 17:00 saatlerinde Cezaevinden başlayarak havalimanı ve ardından Şanlıurfa merkezde son bulacak. Otobüslerin kalkış noktası olarak belirlenen Göbeklitepe (Abide Kavşağı) durağı, vatandaşlar için kolay ulaşılabilir bir merkez olma özelliği taşıyor.

Toplu ulaşımda sunulan yeni hizmetle ilgili vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler. Şanlıurfalılar, özellikle havalimanı ve cezaevi gibi şehrin uzak noktalarına toplu taşıma ile ulaşımın sağlanmasının büyük bir kolaylık olduğunu belirttiler. Ayrıca, sefer saatlerinin günün farklı saatlerinde olması, iş veya özel nedenlerle yolculuk yapanlar için esnek bir ulaşım seçeneği sunuyor.

Bu yeni hizmet, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından planlanmış olup, vatandaşların talebi doğrultusunda hayata geçirilmiştir. Bu tür hizmetlerle Şanlıurfa'da toplu ulaşımın daha geniş bir kapsama alanına ulaşması hedefleniyor. Belediye, bu tür hizmetlerle vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.