banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor Diyarbakır Belediye Gaziantep

Suruç’ta Bozuk Tavuk Etlerine El Konuldu

Denetim sırasında, araçta bulunan tavuk etlerinin bozuk olduğu tespit edildi. Zabıta ekipleri, 300 kilogram (31 paket) bozuk tavuk etine imha edilmek üzere el koydu. Bu tür denetimlerin, halk sağlığını korumak amacıyla düzenli olarak devam edeceği bildirildi.

Suruç Belediyesi’nden yapılan açıklamada, zabıta ekiplerinin gıda ürünleri üzerindeki denetimlerinin sıkı bir şekilde sürdürüleceği ve hijyen standartlarına uymayan ürünlerin piyasadan kaldırılacağı vurgulandı. Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmalarının öncelikleri olduğu ifade edildi.

Zabıta ekipleri, vatandaşları da şüpheli ürünler hakkında dikkatli olmaya ve ihbar etmeye davet ediyor. Bu sayede, sağlık açısından tehlike arz eden durumların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.