Rektör Çelik’ten TKDK Koordinatörü Yetim’e Ziyaret
TKDK ve Üniversitenin işbirliği ile yapılabilecek projeleri görüşmek üzere Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık YETİM’i ziyaret etti.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK ve beraberindekileri makamında ağırlayan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık YETİM’i yapılabilecek projeler hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.
Rektör ÇELİK, Harran Üniversitesi Osman Bey Yerleşkesi’ni, Göbeklitepe ziyaretçileri için de bir turizm destinasyonu yapmak istediklerini söyledi. Üniversitenin sahip olduğu imkânlarla tarımsal üretimde de yenilikçi projeleri olduğunu ifade eden Rektör ÇELİK, TKDK’nın bu alanlardaki etkinliğini ve desteklerini takdir ettiğini söyledi. Rektör ÇELİK, ayrıca TKDK’nın Şanlıurfa’da tarım ve tarıma dayalı sanayinin gelişimine ve istihdama yaptığı katkıları yakından izlediğini ve bu çalışmaların takdiri hak ettiğini belirtti.
Dr. Yetim; TKDK’nın kuruluşundan beri, Üniversite ile işbirliği içinde olduğunu, kendisinin de Üniversitede düzenlenen ekinliklere katılmaya özen gösterdiğini, çeşitli çalışmalarda farklı fakültelerin hocaları ve öğrencileri ile bir araya geldiklerini, Üniversite öğrencilerine uygulamalı proje hazırlama eğitimleri verdiklerini, TKDK hibeleri ile tamamlanmış örnek projelerin öğrenciler tarafından ziyaretleri sağlanarak öğrencilerin deneyimlerine katkıda bulunduklarını belirtti. Dr. YETİM, Harran Üniversitesi ile yapılan bu tür birlikte çalışmaları daha da geliştirmek için ellerinden gelen her türlü çabayı göstermeye devam edeceklerini ifade etti.
Dr. YETİM, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK ve ekibinin TKDK’yı ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.