Meğer Ergun Gürsoy Şanlıurfalı imiş
Galatasarayın eski asbaşkanı Ergün Gürsoy Şanlıurfada akrabaları ile hasret giderdi.

Yıllarca Galatasarayda görev alan renkli kişiliği ile futbolseverlerden tarafından sevilen Ergün Gürsoy Urfaya gelerek akrabaları ile görüşerek hasret giderdi.
Yaptığı araştırmalar sonucu akrabalarının urfada olduğunu öğrenen eski Asbaşkanı Ergun Gürsoya Şanlıurfaya gelerek akrabaları ile görüştü. Ergün Gürsoyun Şanlıurfada olduğunu öğrenen Şanlıurfaspor yöneticileri Ergün Gürsoyu kaldığı otelde ziyaret ettiler.
El Ruha otelinde gerçekleşen ziyarette Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, Futbol Şube Sorumluları Mehmet Demirkan, ile Mustafa Tokmak, eski yönetici Ergün Gürsoy ile fikir alışverişinde bulundular.
Şanlıurfasporlu yöneticilerin sıcakkanlı ve samimi davranışlarından memnun olan Gürsoy, kendini ziyaret eden yöneticilere teşekkür etti.
Şanlıurfaspor 2.Başkanı ve Baısın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe ise Ergün Gürsoyun Şanlıurfada bulunmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Ziyarettin ardından, Şanlıurfaspor kulüp yöneticiler, Galatasaray eski Asbaşkanı Ergun Gürsoyya futbolcuların imzaladığı Şanlıurfaspor forması hediye etti.
www.balikligol.com