banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Urfa Haberleri Diyarbakır Sanlıurfa Haber şuski

YRP Şanlıurfa İl Başkanı Yetimoğlu'ndan Gülpınar'ın istifası sonrası açıklama

Şanlıurfa - Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Kasım Gülpınar’ın partisinden istifa etmesinin ardından yazılı bir açıklama yaptı. Yetimoğlu, Şanlıurfa halkına teşekkür ederek başladığı açıklamasında, partinin "Milli Görüş" ve "ahlaklı belediyecilik" anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceğini vurguladı.

Açıklamada, “Seçimlerde bize vermiş olduğunuz destek için minnettarlığımızı sunarız. Milli Görüş ve ahlaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmet verme amacımız doğrultusunda, taraflı ve tarafsız herkesin desteğini alarak Şanlıurfa’da arzulanan değişimin olması için çalışmalarımızı sürdürdük. Gelinen noktada yaşanan gelişmeler halkımız tarafından dikkatle takip edilmektedir,” ifadelerine yer verildi.

Yetimoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Kasım Gülpınar’ın istifası üzerine, parti olarak bu durumu halkın vicdanına ve takdirine bıraktıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.