banner2
Öne Çıkanlar Türkiye ak parti Doç.Dr. Gencay Sarıışık YOLU FESTİVALİ Jan Kuchta

Harran üniversitesi hastanesinden son dakika açıklaması

Şanlıurfa Hastanesi sosyal medya platformlarında hastaneyle ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin bir açıklama yaptı. Hastane yönetimi, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve hastanenin başarılarını gölgelemeye yönelik asılsız iddialar olduğunu belirtti.

IMG-20240926-WA0028.jpg

Hastane tarafından yapılan açıklamada, "Bugün bazı sosyal medya platformlarında hastanemizle ilgili ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Şanlıurfa'nın en önemli sağlık kuruluşlarından biri olan hastanemizin başarılarını gölgelemeye yönelik bu asılsız iddiaların, kamuoyunu yanıltma amacı taşıdığı değerlendirilmektedir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, vatandaşların bu tür gerçek dışı haberlere itibar etmemeleri gerektiği vurgulanırken, yanıltıcı paylaşımları yapan ve yayanlar hakkında hukuki süreçlerin başlatılacağı bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.