banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Urfa Haberleri Diyarbakır şuski EXİMBANK

Urfalı tarım işçileri kaza yaptı: 1 kişi öldü, 25 kişi yaralandı

Kaza, bugün saat 17.30 sıralarında Niksar ilçesi Kayapaşa Mahallesi Derebağ girişi mevkisinde meydana geldi. Fındık işçilerinin taşındığı Cengiz Gezi yönetimindeki 02 ABZ 139 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu dereye uçtu. Kazada, aralarında çocukların da bulunduğu 26 kişi yaralandı. Yaralılar, Niksar Devlet Hastanesi' ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan ve ismi öğrenilemeyen 5 yaşındaki 1 çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü kazayla ilgili taziye mesajı yayınladı.

Yayınlanan taziye mesajında Kaymakam Ülkü şu ifadelere yer verdi:

“Tokat'ın Niksar ilçesinde Viranşehirli hemşehrilerimizi taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Eylem Debek kızımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, tedavileri Niksar Devlet Hastanesi, Tokat Devlet Hastanesi, Amasya Sabuncuoğlu Şerafettin Devlet Hastanesi ve Tokat Gaziosman Paşa Üniversite Hastanesinde devam eden yaralı hemşehrilerimize de Allah'tan acil şifalar dilerim.”(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
Niksar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.