banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Van Kenan Poleo İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo Yolbaşı

Şanlıurfa Büyükşehir’den Unutulmayacak Kamp Deneyimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi koordinasyonunda 13 ilçeden çocuk ve gençlerin katılımıyla Halfeti ve Bozova ilçelerinde bulunan tesislerde iki gün süren “Doğanın Kâşifleri” kampında gençler spor ve eğlence dolu anlar yaşadı. 

Kampa katılanlar iki gün boyunca voleybol, halat çekme, dart, langırt turnuvası, sabah sporu, doğa yürüyüşü, gökyüzü gözlemi, müzik ve açık hava sineması gibi aktivitelerle dolu dolu bir zaman geçirdiler.

Akranlarıyla keyifli zaman geçiren gençler, Halfeti’nin dinlendirici ortamı ve doğal güzellikleri arasında tekne turuna da katılarak anın tadını çıkardı. Daha önce Halfeti’yi görmeyenlerin çoğunlukta olduğu öğrenci grubu eğitmenler eşliğinde etkinliklere katıldı.

İki gün süren etkinlikler kapsamında çok güzel vakit geçirdiklerini ifade eden gençler programın düzenlenmesinde emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Etkinliklerin diğer adresi ise Bozova ilçesi oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Bungalov evlerde konaklayan öğrenciler burada da çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlendi.

Mutlulukları gözlerine yansıyan çocuklar doğa kampının kendilerini çok mutlu ettiğini daha önce görmedikleri yerleri görme ve deneyimleme fırsatı bulduklarını aktardılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.