banner2
Öne Çıkanlar Urfa uyuz Nasıl bulaşır urfada ekmeğe zam vali küçük tuik

Kurban Bayramı'nda Camiler Dolup Taştı
Peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa, bu yıl da Kurban Bayramı'nda binlerce Müslüman'ı ağırladı. Şehrin tarihi ve dini öneme sahip camileri, bayram namazını kılmak ve ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlarla doldu taştı.

Özellikle Eyüp Peygamber Camii, Halil-ur Rahman Camii ve Rızvaniye Camii, bayramın manevi atmosferini yansıtan kalabalıklarla dikkat çekti. Caminin içi insan seliyle dolarken, birçok kişi dışarıda kalarak namazlarını avlu ve çevre alanlarda kılmak zorunda kaldı.

Bayram namazını eda eden Müslümanlar, namazın ardından dua edip birbirlerine bayram tebriklerinde bulundu. Şanlıurfa'nın diğer camileri de benzer bir yoğunluğa sahne oldu ve bayramın manevi atmosferini yansıtan kalabalıklarla dolup taştı.

Kurban Bayramı'nın getirdiği manevi coşku, Şanlıurfa'daki tüm camilerde hissedildi. Müslümanlar, bayram namazının ardından kurban kesimlerine geçerek bayramın anlam ve önemini bir kez daha yaşadılar. Haber: RHA AJANS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.