banner2
Hicri 1446 Yılı geldi geçti kimsenin umurunda değil, hiç rağbet göstereni görmedim. Ne kadar islamdan uzaklaştığımızın göstergesidir.
Her Yıl Muharrem Ayının 1.ci günü Hicri Yılbaşıdır. Muharrem Ayı Mübarek bir aydır.Allah'ın Ayıdır. Muharrem Ayı hicret Ayıdır. Tüm kötülüklerden hicret etme Ayıdır.
Muharrem Ayı haram Aylardandır. Bu Ayda kan akıtılmaz. Hergün Müslümanın, mazlumun kanı akıtılıyor. Katillerin adaleti seyrediyor. Üstelik yalancı Demokrasinin tohumları ekiliyor.
Muharrem ayında tarihi çok olaylar var. Kerbela hadisesi bunlardan biridir. Mazlumlar için hergün Kerbeladır. Yezidi zihniyetler bu gün olduğu gibi yarında olacak. kıyametin kopacağı ana kadar devam edecektir.
Saltanat severler, paralı meddahlar, yallahçılar, Dünyada Cellatlarına aşık oldukları müddetçe Kerbelalar bitmeyecektir.
Muharrem Ayında Aşure günü vardır. Bu günde Aşureler yapılır. Dağıtılır. hele Aşure anısına Tiritler yapılır hergün et yiyenlere törenle dağıtılır, farz yerini almış bir israf sofrası bu israf sofraları fakirlerden çok uzak her tarafına Siyasette bulaşmış.Bu israflı sofraları birde utanmadan ekranlarda gösteriyorlar reklamlarını yapıyorlar.
Kapitalizmin kemirgen hortumları büyük marketler günlerce Aşure malzemelerinin reklamlarını Ekranlarda yaparlar. Aşure yaptırmak için ev hanımlarını teşvike zorlarlar. Böylece aşure yapmayan, dağıtmayan kendinde bir eksiklik hisetsin. Bazılarıda Oruç tutar.
Aşureden alınacak en büyük ders; Ben Yezit'ten yanamıyım yoksa Hüseyin'den yanamıyım şuurunun aşılanmasıdır. Gerisi teferruattır.
Gündemler her gün değişiyor. Yeni gündemler icat ediliyor. milletin Meclisinde Öğretmenlerle ilgili kanun, sokak köpeklerini Islah kanunları görüşülüyor. Adalet insan için yerlerde sürünürken, halk nezdinde tarafsızlığını yitirirken, siyasallaşırken, çıkacak kanunlar, sokak köpeklerine de derman olmayacaktır.
Öğretmenlik mesleği ideolojik, siyasi esaretten kurtulmadıkça eli öpülesi Öğretmen de rahatlık bulmayacaktır. Önce ezberci, maddeci eğitime neşter vurulmalıdır.
İnsanlık için geride kan, göz yaşından başka eser bırakmayan Nato'nun 75.Yılını kutlamak için üye ülkelerin liderleri Washington'da toplanmış, Aile fotoğrafları çekmişler. Sayın Cumhurbaşkanımız beş uçakla katılmış,işte tasarruf tedbirleri böyle olur. Diyesi geliyor. insanın..
Bildirgede Ukrayna'ya yardım paketi var. Çin'e; Rusya'ya yardım etme ikazı var. Filistin hiç kale alınmamış, katil, soykırımcı İsrail'le ilgili tek cümle yok. Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman olduğu gibi ferdi söylemleri var. Bu taraflı tablo NATO kime hizmet ediyorum kanıtıdır.
Gündemlerden biride Suriye Arap Cumhuriyetine 13 yıldan sonra barışalım söylemleridir. Benim tabirimle Önce dağlama, sonra yağlama iktidarın dış politikası çok zikzaklı ve yanlıştır.Hatırlayın Emevi Camiinde Cuma Namazı kılacağız diyenler sayesinde Suriyede her gün Cenaze Namazı kılınıyor. Yanlışlar geride acılar bıraksada barış için el uzatmak iki halklar adına erdemliktir.
Suriye ile Türkiye arasında mayınlar sökülecekti, şimdi beton miksetler dikilmiş, nereden nereye... Liderler saraylarda sefa sürerken olan mazlum halka olmuştur. Sebep olanlar kul hakkını yemiştir.
Barış için Suriyeden cevap gelmiş 2011 öncesi konumu şart koşmuş.Temennimiz bir an önce barışın olmasıdır.
Havalar çok sıcak gündemlerde çok sıcak. Ülkemizin taşı toprağı, Coğrafi konumu çok bereketlidir. Emellerine ulaşmak için Fadime Şahin, Müslüm Gündüz, Ali Kalkancıyı icat edenler.Terörist Adnan Oktarı icat edenlerde aynı zihniyettir. Allah CC. Hainlere fırsat
vermesin. Kılıf değiştirerek şimdide hırsız, arsız Fenomenler piyasaya  sürülüyor. Hafizallah.
Muharrem Ayının,Hicri Yıl başının Aşurenin feyiz bereketi üzerinize olsun...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.