banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Diyarbakır Akçakale Gaziantep DEDAŞ

Yöntem Koleji aşure etkinliğine yoğun katılım

Şanlıurfa Karaköprü ilçesi Maşuk Toki yolu üzerinde eğitim veren Özel Pratik Yöntem Kolejinde gelenek haline gelen aşure dağıtımı, 6. yılında da gerçekleşti.

Düzenlenen etkinliğe davetliler, Pratik Yöntem Koleji kurucusu Mustafa Yıldırım, Pratik Yöntem Koleji Müdiresi Emine Kurtboğan, Okulun kurumsal iletişim koordinatörü, Gazeteci Yazar Mehmet Emin Kuş tarafından kapıda karşılandılar. Maşuk yolu üzerinde olan Yöntem Koleji'nin bahçesinde düzenlenen Aşure Etkinliğine, Okulun yönetim kadrosuyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Sait Ağan, Karaköprü Belediye Başkan Vekili Bakır Kama ve Belediye Başkan yardımcıları birlikte Aşureyi kaselere doldurup misafirlere ikram etmesiyle başlandı.

Yaklaşık 700 kişinin katıldığı Aşure Etkinliğini Programının sonunda etkinliği değerlendiren Yöntem Koleji kurumsal iletişim koordinatörü Gazeteci Yazar Mehmet Emin Kuş;

"her yıl olduğu gibi bu yılda birlik beraberlik hoşgörü ve tevazuu simgeleyen bir aşure etkinliğini de düzenlemenin mutluluğu huzuru içerisindeyiz. Bizler, Pratik Yöntem Koleji olarak 6. yılında düzenlediğimiz aşure etkinliğimizde başta Belediye Başkan vekillerimiz, Belediye Başkan yardımcıları velilerimiz, öğrencilerimiz, siyasi parti il başkanlarımız, bürokratlarımız, STK temsilcilerimiz ve basınımızın güzide temsilcileri ile bir araya gelerek sevinci, huzuru mutluluğu beraberliği hep birlikte paylaştık. Katılım gösteren herkese Pratik Yöntem Koleji Yönetim Kurulu ve şahsım adına en kalbi duygularımla teşekkürü borç bilirken, önümüzdeki yıl daha geniş bir kitle ile aşure etkinliği adı altında bir araya gelmenin heyecanına şimdiden kendimiz hazırlama moduna girdik.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.