banner2
Öne Çıkanlar Urfa gıda Birecik Koçveran Mardin

Urfa'da feci kaza! Karne sevincini yaşayamadı

Şanlıurfa’da2015-2016 Eğitim öğretim yılının sonunda karnelerini almaya giden arkadaşlarıyla birlikte 4 genci içerisinde bulunduğu araç, yolcu indiren otobüse çarptı. 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı


Şanlıurfa’da arkadaşlarıyla birlikte karne alan 4 genci içerisinde bulunduğu araç, yolcu indiren otobüse çarptı. Parçalara ayrılan araç içerisinde bulunan ve karnesini yeni alan Mehmet Şeker, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Kaza sabah 09:00 sularında Toki Moşuk yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa E. Yönetimindeki 63 KN 828 Plakalı araç, aşırı sürat nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek maşuk yolunda yolcu indiren 63 K 1568 plakalı BELSAN otobüsüne çarptı. Kaza sonrası parçalanan araç içerisinde bulunan Mustafa E. Mehmet Şeker, Serkan D. ve Merve K. Otomobilden savrularak yola saçıldı.

Kazayı gören, öğrenciler durumu hemen sağlık ekiplerine ve polise haber vermesiyle kısa sürede olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 4 genci Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine ve özel hastaneye kaldırırken itfaiye ekipleri, LPG’li aracın patlamaması için bölgede önlem aldı.

112 Ambulansları ile hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan Mehmet Şeker, doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti. Haber alan ailesi ve sınıf arkadaşları hastane acilinde gözyaşları döküp sinir krizleri geçirdi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Kaynak: Urfanatik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.