banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Mehmet Emin Bayaslan Hakkari çevreleri karışık kuvvetli yağmur

Şanlıurfa'da Taksi Metre Ücreti Çözüldü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde taksimetre ücreti zammı talebiyle toplanan taksiciler, Şanlıurfa Taksiciler Odası Başkanı Hasan Karataş'ın müdahalesiyle sorunlarını çözdü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan taksiciler, taksi metre ücreti zammı taleplerini dile getirdi. Ancak, Şanlıurfa Taksiciler Odası Başkanı Hasan Karataş’ın devreye girmesiyle durum tatlıya bağlandı. Başkan Karataş, oğlunun hacdan gelmesi nedeniyle misafirlerini evinde ağırlarken olayı duydu ve hemen harekete geçti. Karataş, hem taksicilerle hem de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Genel Sekreter ile iletişime geçerek çözüm için görüşmeler başlattı.

Başkan Karataş, “Biz taksiciler esnafı olarak belediye başkanlığı önünde taleplerimizi toplanarak değil, konuşarak çözmeliyiz. Sağ olsunlar arkadaşlar ile yaptığımız görüşmeler ile olayı büyütmeden, başkanımızın da talepleri makul bir güncelleme ile çözeceğiz. Belediye ile ortak karar ile çözme konusunda söz aldık. Taksici esnafımıza da bizleri dinledikleri için teşekkür ederiz. İnşallah ortak bir karar ile mağdur olan esnafımıza birlikte bir çözüm sözü aldık,” dedi.

Karataş, ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a ve tüm taksici esnafına duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması, hem belediye yetkilileri hem de taksiciler arasında memnuniyetle karşılandı. Başkan Karataş, ortak bir çözüm bulunmasının önemini vurgulayarak, taksici esnafının mağduriyetinin giderilmesi için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Taksi metre ücreti konusunda yaşanan anlaşmazlık, tarafların yapıcı diyalogları sayesinde çözüme kavuştu. Bu gelişme, Şanlıurfa'da taksici esnafının sorunlarını konuşarak çözme kültürünün önemini bir kez daha ortaya koydu. Taksiciler, taleplerinin belediye tarafından makul bir güncellemeyle karşılanacağı umuduyla evlerine döndüler.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.