banner2
Öne Çıkanlar haber Mardin PKK Sanlıurfa Haber Victor Osimhen

Kapısı açık trafo ölüme davetiye çıkarıyor

Şanlıurfa’nın işlek yerleri arasında bulunan Karaköprü ilçesi Doğukent Mahallesi’nde bakımsız ve açık olan trafo adeta tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Trafo kapaklarının açık kalmasının tehlike arz ettiğini söyleyen mahalleli ve esnaf, herhangi bir olumsuz durum yaşanmadan önce yetkililerin buna yönelik acil önlem alması gerektiğini belirtti.

"ACİLEN ÖNLEM ALINMASINI İSTİYORUZ"

Trafo kapaklarının uzun zamandan beri açık bırakıldığını ifade eden mahalle sakinleri, "Bizler acilen buna bir önlem alınmasını istiyoruz. Çünkü burası halkın yoğun uğrak yerlerindendir. özellikle çocukların okula giderken kullandıkları yol güzergâhıdır. Her an ölüm olayı yaşanabilir. Buradan günde binlerce insan geçiyor. Bir de bu hiç hoş bir görüntü değil. Bu duruma müdahale edilmesi gerekiyor." şeklinde konuştu.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.