banner2
Öne Çıkanlar Başkan Urfa İstanbul Ceylanpınar Viranşehir

Zabıtadan Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

  Zabıta Müdürlüğü, “Huzurun ve Güvenin Kalbi Haliliye” sloganıyla halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.                

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla öğrencilerin sağlığı için denetimlerini sürdüren ekipler, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul kantinlerine yönelik denetimlerini artırdı. İlçe genelindeki okullarda gerçekleştirilen denetimlerde geleceğin teminatı olan gençlerin sağlığına önem veren zabıta ekipleri, hijyen kuralları başta olmak üzere satışı yapılan ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti. Okul kantinlerinde satışı yasak olan yiyecek ve içeceklerin bulunup bulunmadığını da inceleyen ekipler, son tüketim tarihi geçen ve satışı yasak olan 470 adet gıda ürününe el koydu. Öğrencilerin sağlığını riske atan ürünler imha edilmek üzere toplanırken, işletmelere uyarıda bulunan ekipler, denetimlerin devam edeceğini ve kurallara riayet edilmediği takdirde cezai işlem uygulanacağını ifade etti.

 Öte yandan, Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise öğrencilerin ve velilerin karşılaştıkları olumsuzlukları “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bildirebilecekleri kaydedildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.