banner2
Öne Çıkanlar Ankara Keçiörengücü Mehmet Tahir Güllüoğlu Ak Parti Şanlıurfa nın Karaköprü İlçesi belediye başkanı aday adayları belli oldu. Diogo Alexis Rodrigues Coelho Özçakmak Astor Enerji Şanlıurfaspor

YKS sonuçları açıklandı

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları, hem öğrenciler hem de aileler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu ve nihayet ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından açıklandı.

8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen YKS sınavında, üniversiteye geçiş yapmak isteyen lise mezunu öğrencileri ter döktü.

ÖSYM'nin yaptığı açıklamaya göre, adaylar, sınav sonuçlarına 16 Temmuz 2024 tarihinde saat 07.35’dan itibaren ÖSYM’nin internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecek.

Yapılan açıklamada: 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde uygulanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (2024-YKS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 16 Temmuz 2024 tarihinde saat 07.35’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.