banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Bozova Şanlıurfa Büyükşehir Sivas 4 Eylülspor

ŞANLIURFA’DA EĞİTİM SEFERBERLİĞİNE DESTEKLER SÜRÜYOR

Şanlıurfa’da Vali Hasan Şıldak’ın eğitim seferberliği çağrısı yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve hayırsever vatandaşlardan destek görmeye devam ediyor. Şanlıurfa eğitiminin fiziki ve akademik anlamda daha da gelişerek gençlere yol gösterici olması yönünde tüm imkanları seferber eden Vali Şıldak’a bu kez hayırsever Türkan Özden ve ailesinden destek geldi.
Valilikte yapılan protokol çerçevesinde Türkan Özden ve ailesi, çocukluklarının geçtiği Haliliye ilçesine bağlı Kepirli mahallesindeki okulun yeniden düzenlenmesi ve daha da modern hale gelmesi için 10 Milyon TL bağışta bulundu.
Yeniden yapılacak okula bir de ana sınıfı kazandırılması planlanırken, hayırsever Türkan Özden ve ailesini tebrik eden Vali Şıldak, “Şanlıurfa eğitimi, böylesine değerli ailelerimizin destekleri ile sağlam temeller üzerinde daha hızlı bir şekilde gelişecektir” dedi.

*“Eğitim Seferberliğimiz Devam Ediyor”*

Aileye yakın ilgi gösteren Vali Şıldak, “Devletimiz özellikle yeni okul yapımları ve öğretmen atamalarında Şanlıurfa için pozitif bir ayrıcalık gösteriyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanımızın bu konuda şehrimize özel bir ilgisi var. Bu yaklaşımlarından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin’e ve bizlere bu konuda destek sunan Türkan Özden başta olmak üzere tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Eğitim Şanlıurfa için olmazsa olmazımız, ilk gündem maddemiz. 2023-2024 Eğitim yılında alınan LGS ve YKS sonuçlarından da ilk meyvelerimizi topladık. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda Şanlıurfa eğitimde daha da atağa geçecektir. Konu ile ilgili hayırseverlerimizin desteklerine ihtiyaçlarımız mutlaka olacak. Sayın Türkan Özden ve duyarlı vatandaşlarımızın tüm şehrimize örnek olmasını diliyor, tekrardan kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Protokol töreni imzaların atılması ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.