banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valiliği Urfa Haber Martin Vitik Mbolula Türkiye Aile Sağlığı

Şanlıurfa LGS'de İlk 10'a Girdi

Şanlıurfa'nın bu başarısının tesadüf olmadığını belirten Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun,"Son yıllarda yapılan eğitim yatırımları ve öğretmenlerin özverili çalışmaları, şehrin eğitim performansını olumlu yönde etkiledi. Özellikle öğrencilere yönelik etüt programları, rehberlik hizmetleri ve okullarda gerçekleştirilen çeşitli akademik faaliyetler, bu başarıda önemli rol oynadı."

Coşkun, elde edilen bu başarıyı gurur verici olarak nitelendirdi. Başkan Coşkun, yaptığı açıklamada, "Şanlıurfa olarak bu yıl LGS'de büyük bir başarıya imza attık. Öğrencilerimizin azmi ve öğretmenlerimizin fedakârlıkları sayesinde 30 büyükşehir arasında 10'uncu sırada yer aldık. Bu başarı, hepimizin ortak çalışmasının bir sonucudur. Gelecekte daha da iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum" dedi.

Öğrenciler ve veliler de bu başarıdan oldukça memnun. Veliler, çocuklarının eğitimine verdikleri önemin karşılığını aldıklarını belirterek, Şanlıurfa'da eğitimin kalitesinin her geçen gün arttığını ifade etti.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.