banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Bozova Şanlıurfa Büyükşehir Sivas 4 Eylülspor

Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı Başladı

Harran Üniversitesi, çeşitli akademik birimlerinin anabilim dallarına öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde kabul edilecek. Adaylar, başvurularını Resmî Gazete’deki ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde online olarak yapabilecek. Şahsen ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Başvurular, Resmî Gazete’de yayımlanan ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yalnızca çevrimiçi olarak kabul edilecek. Üniversite, profesör ve doçent kadrolarına daimi statüde atama yapacak. Adayların başvuruları, üniversitenin belirlediği şartlar doğrultusunda https://ilan.harran.edu.tr adresi üzerinden yapılacak.

Başvurular sırasında istenen tüm belgelerin eksiksiz olarak yüklenmesi gerektiği belirtilirken, sistemde tamamlanmayan başvuruların kabul edilmeyeceği vurgulandı. Profesör ve doçent kadrolarına başvuracak adaylar, anabilim dallarını belirten dilekçeleri ile birlikte gerekli belgeleri online sisteme yükleyecek. Doktor öğretim üyesi kadrolarına başvuracak adaylar ise ilgili birime hitaben başvuru dilekçelerini hazırlayarak yine aynı sistem üzerinden başvurularını gerçekleştirecek.

Üniversite, yabancı ülkelerden alınan diplomaların YÖK ve Üniversitelerarası Kurul tarafından denklik onayı gerektiğini hatırlattı. Ayrıca, ilan edilen şartları sağlamayan başvuruların geçersiz sayılacağı ve başvuruların iptal edilebileceği belirtildi.

Daha fazla bilgi almak isteyen adaylar, profesör ve doçent kadroları için Rektörlük Personel Daire Başkanlığı ile doktor öğretim üyesi kadroları için ilgili dekanlıklarla iletişime geçebilirler.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.