banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi Viranşehir Sudan Ankara Keçiörengücü Hamza Baba

2024 YILI YAZ KUR’AN KURSLARI SONA ERDİ

Şanlıurfa’da yaklaşık 90 bin öğrencinin eğitim aldığı yaz Kur’an kursları sona erdi. 2 bini aşkın camide açılan kurslar, renkli görüntülere sahne oldu.

Yaz Kur’an kursları büyük bir coşkuyla başladı. Öğrenciler, 7 haftalık eğitim süreçleri boyunca hem Kur’an okumayı öğrendi, hem de dini bilgilerle tanıştı. Kent merkezi olmak üzere ilçelerde açılan kurslarda eğitim dolu dolu geçti.

Öğrenciler eğitim süreçleri boyunca hem eğlendi, hem de öğrendi. Minik öğrenciler, din görevlileri eşliğinde düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerle eğlenme fırsatı yakaladı.

7 haftalık eğitim süreci boyunca binlerce öğrenci Kur’an okumayı öğrenirken, binlerce öğrenci ise, temel dini bilgilerle tanıştı.

Milli ve manevi değerlerin aktarılmasının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinde gerçekleştirildiği Yaz Kur'an kursları sona erdi.

İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, yaz Kur’an kurslarının önemine değinerek, ‘’Toplam 7 hafta süren yaz Kur’an kurslarımızda yaklaşık 90 bin öğrenci kayıt oldu. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de öğrendiler. Çok verimli geçen yaz Kur’an kurslarımızda çeşitli etkinliklerde yapıldı. Sadece Kur’an-ı Kerim değil bir çok dini materyalin de geliştirilmesi hususunda hocalarımız yardımcı oldular. Güzel bir yaz tatili geçirdik hepimiz, bütün gelen çocuklarımıza teşekkür ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.