banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Urfa Haberleri Diyarbakır şuski EXİMBANK

Şanlıurfa İHH'dan Sudan'a 2 Tır İnsani Yardım

Şanlıurfa İHH İl Başkanı Makine Mühendisi Behçet Atila, yaptığı basın açıklamasında, Sudan'da yaklaşık 25 milyon insanın hayatta kalabilmek için acil insani yardıma ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Atila, "Sudan’da yaşanan şiddetli kıtlık, yaşam koşullarını daha da zorlaştırıyor. Şanlıurfa İHH olarak yaklaşık bir ay önce başlattığımız Sudan’a Acil Yardım kampanyası kapsamında, bağışçılarımızın destekleriyle iki tır insani yardım malzemesi satın alarak bugün yola çıkardık. Bu iki yardım tırımızın biri un, diğeri ise pirinç, makarna, nohut ve mercimekten oluşan kuru gıda malzemeleri içeriyor. Yardımlarımız, diğer illerden gelen yardımlarla birleştirilerek İskenderun Limanı’ndan Sudan’a ulaştırılacak" dedi.

Şanlıurfa İHH'dan Sudan'a 2 Tır İnsani Yardım
Atila, bağışlarıyla kampanyaya destek veren hayırseverlere Sudan halkı adına teşekkür etti ve "Allah hepsinden razı olsun, sağlıklarına ve mallarına bereket versin" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Şanlıurfa’nın çeşitli ilçelerindeki teşkilatlara katkı ve emeklerinden dolayı şükranlarını sundu.

Şanlıurfa İHH'dan Sudan'a 2 Tır İnsani Yardım
Sudan'a yönelik acil yardım kampanyasının devam ettiğini belirten Atila, acil ihtiyaç listesini de paylaştı. Gıda maddeleri ve çeşitli temel ihtiyaçlardan oluşan bu listeye katkıda bulunmak isteyenler için Şanlıurfa İHH’nın irtibat bilgilerini ve bağış hesap numaralarını açıkladı. Yardım etmek isteyenlerin, nakdi destek için açıklama kısmına "Sudan" yazmalarını rica etti.

Şanlıurfa İHH İletişim Bilgileri:
- *Adres: Hamidiye Mah. 260.Sk. No:14 Haliliye/Şanlıurfa
- Telefon: 0414 312 96 66 - 0414 312 96 77

Bağış Hesap Bilgileri:
- Kuveyt Türk IBAN: TR79 0020 5000 0083 2353 2000 01
- Ziraat Bankası IBAN: TR70 0001 0002 5366 4937 4650 03

Anahtar Kelimeler:
Sudan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.