banner2
Öne Çıkanlar Haliliye Erdoğan haber Suruç Akçakale

Gıdacılar ve Toptancıların yolu yapıldı mı yapılmadı mı?

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi sınırlarında bulunan Akabe mevkindeki Evren Sanayi Sitesi ile bağlantı yolunun yapılması için Büyükşehir Belediyesi Kasım 2014 tarihinde 11 metre genişiliğinde 2 km yol yapmıştı.

 

Söz konusu yol yapımı için Kasım ayında Gıdacılar ve Toptancılar Dernek Başkanı Kureyşi Çelik, "2009’dan beri Gıda ve İmalatçılar Sitesini yapmaya başladık. Burada bir bağlantı yolu eksikliği vardı. 2 bin 100 metrelik 11 Metre genişliğinde yapılan bu yol Gıda ve İmalatçılar Sitesine hayat vermiştir. Çünkü bu yolun yapılmasıyla biraz daha heyecanlandık.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç’e, Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar’a ve bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum” demişti.

 

Ancak Başkan Kureyşi Çelik bugün ise, Belediye'nin sözünde durmadığı, yol, çevre düzenlemesi, alt yapı ve elektrik sorunlarından dolayı üretimi durdurma noktasına geldiklerini belirti.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, Gıda İmalatçılar sitesinde neler oluyor sorusu gündemdeki yerini koruyor.

 

Gıdacılar ve Toptancılar Dernek Başkanı Kureyşi Çelik'in açıklamalarına karşın gözler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine çevrildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.