banner2
Bu cümle rahmetli ERBAKA'NIN ifadesi,Amerika severlere Milletin
kürsüsünden Milletin vekillerine haykırışı, cesur bir çıkış.Mekanın Cennet olsun hocam. Rahmetli;zalimleri, katilleri, kemirgenleri, işgalcileri, siyonizmi Timsaha benzeterek şöyle tarif ederdi.Timsahın alt çenesi, Amerikadır.Alt çenesi Avrupadır.Beyni, İsraildir. Gövdesi ise, içimizdeki işbirlikçilerdir. Amenna aynel yakin görüyoruz. Bu ifadeler
tarihi evrensel sözlerdir.
Birde 1872 de Manisa doğumlu Osmanlının son haham başı Haim Nahum'mun Doktrinleri var ki, günümüze ışık tutuyor. Baim Nahum Yahudi tam bir Siyonizm fanatiğidir.1960 ta Mısır'da ölmüş orada defin edilmistir.
Dokrinleri; saltanat sürmek, kitleleri uyutmak, sömürü, soygun düzenlerini ayakta tutmak için şu 7 Maddeyi uygulayacaksınız diyor.
Bu Maddeler.
1.Yönetilen kitleleri Aç bırakacaksınız.İslam ülkelerin de halk Aç mı? Aç.
2.işsiz bırakacksınız.Diplomalı işsizler gibi.
3.Borca esir edeceksiniz.Borçsuz kimse yok. Bankalar kazanıyor.
4.Dininden uzaklaştıracaksınız.Uyduruk,
hormonlu, süte su katılmış bir Din
anlayışı var.İslam Ülkelerinde
5. Böleceksiniz.Türk, Kürt, meşrep Mezhep, benim efendim senin efendin gibi,benim liderim,senin liderin gibi.
6. birbirleri ile boğuşturacaksınız. Faizmiş, kölelikmiş, zinaymış, soygunmuş, Adaletsizlikmiş, Yalanmış, kandırmaymış akla bile gelmez zaman boğuşmayla geçer.
7.Böldüklerini yumuşak lokma yapıp yutacaksınız.
Bu maddelerin tamamı halk uyutularak hepsi uygulanıyor.Narkozdan uyanmayan halk utansın.
Bir hafta önce Amerika'nın eski başkanlarından meşhur Trump bir suikast düzenlendi insan hayatına kast edilen her eylemi kınıyorum. Kanıma dokunan:yukarda tarif edilenleri günlerce ekranlarda yağlama, günlerce konu yapma ve göstermedir.Hemde eli kanlıları. Şimdide Kasım 2024 te yapılacak Seçimde aday olan Bidenin adaylıktan çekilmesi bizde son dakika haberleri ile tüm ekranlarda saatlerce gösterilmesi haber yapılması bir de eli kanlıları işga lciler olunca nefret etmemek eldedeğil, sanki ülkenin başka sorunları yokmuş gibi..Onun için bana ne Amerika'dan diyorum.
Giden,gelen insan katili ise neyime,niye çene yorayım.
Ülkemizde gündemler bi hayli yoğun mecliste Sokak Hayvanları kanunu, Emekliye verilen sadaka zam konuları gündemde Tasarruf kanunu alelacele meclisten geçti.Yürürlük tarihi 1 Ocak 2025 miş vaybe ne hızlı meclisimiz varmış. İnsan hakları yerde sürünürken, Cezaevleri tıklımken,
Suç oranları zirve yaparken, sokak hayvanlarına kanun çıkarmak derde deva olmayacaktır.
Ülkemizde ne kadar insan sever değil, Hayvansever insan varmış onuda Öğrendik.
Bir taraftan yeni Anayasa yapacağız deniyor. Arasırada yama kanunlar çıkarılıyor bir şey anlamış değilim.
Başka bir gündem ilmizde il koordinasyon kurulu yapılmış kiralık, taraflı basın hiç görmedi. Toplantıya Atanmış Bakan sayın KURUM Başkanlık etmiş, Halk iradesi ile seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı sayın M.Kasım Gülpınara protokolde yer verilmemiş bu çirkin her tarafı siyaset fanatikliği kokan tutum ve davranışı kınıyorum.
Anlaşılan sayın valide siyaset gömleğini giymiş tarafsızlığını yitirmiştir. Devlet geleneklerimize uymayan bu davranış halk iradesine en büyük hakarettir. Bu konuda
bir açıklama bile yapılmadı.Bu kin
Bu ayrımcılık neden? Sayın başkan ranta çomak mı soktu?
Adıyaman belediyside muhalif orda başka
Urfa'da başka, kusura bakmayın ufalılar yerliyi pek sevmez, yabancıya çok muhiptirler.yazımı Rahmetli ERBAKANIN bir kaç sözleri ile bitireyim Denenmiş denenmez. Kurtuluş;önce Ahlak ve maneviyatta.Bana bak kasketli Ahmet.Çiftçi kardeşlerimizin uyanmasını istiyor.Tarımı, Hayvancılığı,üretimi bitirecekler uyan demek istiyor.Sakallı Hüsnü demekle uyanmazsan Din elden gidecek demek istiyor. Ampul Hasanla bazıları bizde Milli görüşçüyüz diyecek ve seni kan dıracaklar diyor.Amerikada seçimler olacakmış,bana ne Amerikadan......
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.