Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/6d78e1d8ed42e70d7d741241a43fa537.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Kızıldemir ve Gündoğdu ailesinin mutlu günü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kızıldemir ve Gündoğdu ailesinin mutlu günü

Yaşam

Şanlıurfa şehitlik çamlıkta karaköprü belediye başkan yardımcısı İsa Kızıldemir’in oğlu İbrahim Halil Kızıldemir ile düğer aşireti mensubu İbrahim Halil Gündoğdu’nun kızı Melek Gündoğdu ile görkemli bir şekilde dünya evine girdiler.

Kızıldemir ve Gündoğdu ailesinin düğününe yaklaşık ikibin kişi katıldı. Karaköprü belediye başkan yardımcısı İsa Kızıldemir davetli misafirleri kapıda karşıladı.

Tasavuf musikisi eşliğinde misafirler ağırlandı. Daha sonra nikah törenine geçildi. Nikahı karaköprü belediye başkanı Nihat Çiftçi kıydı. Nikah şahitliğini ak parti il başkanı Yusuf Eğilmez, Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci,İş adamı Nihat Yıldırım nikah şahitliğini yaptılar.

Mevlütlü düğüne davetli misafirlerden Şanlıurfa vali yardımcısı Uğur Sezer,Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz,Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık,Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Ak parti il yönetimi, Ak parti meclis üyeleri, Ak parti ilçe başkanları ve çok sayıda siyasetçi iş dünyası ve düğer aşiretine bağlı mensuplar düğüne katılanlar arasındaydı.

Genç çiftlerin kirveliğini Düğer aşireti reisi Hacı Ahmet Ataş üslendi. Karaköprü belediye başkan yardımcısı İsa Kızıldemir; "Öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarıma ve akrabalarıma şükranlarımı sunuyorum ve oğlum İbrahim Halil Kızıldemir’e gelinim Melek’e bir ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.